Театральний гурток "Театральна мозаїка" (на безоплатній основі)

У закладі функціонує театральний гурток "Театральна мозаїка", керівником якого вже котрий рік поспіль є творчий педагог Тетяна Миколаївна Піралієва, яка вчить дітей занурюватися в чарівний світ казки та відтворювати образи улюблених казкових героїв.

У будь-якому віці в казках можна відкрити щось таємне і хвилююче. Слухаючи їх у дитинстві, людина несвідомо накопичує цілий «банк життєвих ситуацій», тому дуже важливо, щоб усвідомлення «казкових уроків» починалося з раннього віку, з відповіді на запитання: «Чого нас вчить казка?»

Виховні можливості театралізованої діяльності широкі. Театралізована діяльність дозволяє формувати досвід соціальних навичок поведінки завдяки тому, що кожен літературний твір або казка для дітей дошкільного віку завжди мають моральну спрямованість (дружба, доброта, чесність), але і висловлює своє власне ставлення до добра і зла. Улюблені герої стають зразками для наслідування і ототожнення. Саме здатність дитини до такої ідентифікації з улюбленим чином дозволяє педагогам через театралізовану діяльність справляти позитивний вплив на дітей.

Графік роботи

театрального гуртка "Театральна мозаїка

на 2020/2021 навчальний рік

Понеділок       11.00-11.30

Вівторок          10.15-10.45

Середа            11.00-11.30

П'ятниця          11.00-11.30

Гурток функціонує на безоплатній основі